Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (8.21 secunde)
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Membrii Delegatiei Permanente a PSD au contabilizat ieri, pentru ultima oara inainte de sedinta Biroului Executiv Central si in absenta lui Ion Iliescu, propunerile de modificare a statutului.
Desi, pana la sfarsitul lui 2005, Fiscul nu a cercetat declaratiile fiscale ale cetatenilor, incepand de la acel moment si pana in prezent au fost luate la puricat cele ale avocatilor si notarilor, ne-a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un interviu acordat ziarului "Realitatea romaneasca".
Marele Meteor, adica Manastirea Schimbarea la Fata a lui Hristos, este cea mai cunoscuta manastire a Complexului monahal de la Meteora;
Demiterile din PNL din ultima vreme tulbura apele in partid. ... In ceea ce-l priveste pe Dinu Patriciu, acesta a fost sanctionat cu avertisment public, la propunerea Comisiei de etica a partidului, pentru ca doua firme ale omului de afaceri au sponsorizat PSD in campania din 2004.
"E mai degraba un simptom la care politicienii ar trebui sa fie atenti. ... El a apreeciat ca ar fi "usor ridicol" ca PDL, "un partid care a ajuns la 15%", sa mai aiba si aripi, adaugand ca impresia lui este ca in sediul central al partidului "bate vantul".
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
Desi e umbra partidului de odinioara, PRM sta sa explodeze, pe fondul nemultumirilor tot mai mari ale membrilor, care au culminat cu demisia numarului 2 in partid, Codrin Stefanescu, iar pe la colturi se vorbeste de un congres extraordinar care sa duca la debarcarea lui Vadim Tudor.
Clare si la obiect. ... Geoana si echipa lui au gresit cand, la negocierile cu PD-L pentru formarea guvernului, au refuzat Ministerul de Finante. Romania ar fi avut de castigat daca, intr-un an de criza, l-ar fi avut pe Mihai Tanasescu sef la finante.
Plocoanele, injuriile, bãtãile ºi discuþiile in contradictoriu au colorat ultima lunã de campanie electoralã, "prea liniºtitã", pentru parlamentare.
De la smartphone-uri la ceasurile inteligente: ... Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Bogdan Ungurusan, sosit de la "U" ... Polivalentul Alexandre Cardoso si-a gasit, se pare, locul, incredintandu-i-se postul de fundas central stanga. Ionut Rada, favoritul lui Marin Condescu, mai are de asteptat pana sa devina titular la Pandurii.
Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic semnat de Dinu Sararu (Autor:
Rosales este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi".
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... - Intr-o noapte, tarziu dupa inalta ora, un taran sta cu carul sau pe camp.
Dupa ce au controlat cluburile de fotbal, inspectorii fiscali ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au luat la rand cluburile de noapte.
Principalele modificari cuprinse in acest proiect de act normativ au in vedere alinierea la legislatia comunitara a prevederilor referitoare la procedura concedierilor colective, contractul individual de munca pe durata determinata, contractul individual de munca cu timp partial si principiul remunerarii egale.
google-analytics.com